Philip Bloom

PHOTOCAMP 2016 PRESENTERER
Foredrag: Philip Bloom

Tid: Lørdag 19. november kl. 14:00 FULLBOOKET
Pris: 100,-
Sted: Interfoto

2016-10-13-knapper-photocamp-kjop-billett

Philip Bloom er en velkjent filmfotograf for de fleste som har interesse for film- og videofotografering.  De siste 9 årene av sin 26 år lange karriere har han spesialisert seg i levende bilder.

Philip Bloom deler tiden sin mellom store prosjekter og små frittstående. Et av hans mest suksessfulle uavhengige prosjekter var “How To Start A Revolution” som vant en BAFTA i 2012. Den ble tildelt priser på flere filmfestivaler, inkludert prisen «Best Documentary» på 2011 Raindance Festival.

sample-slide4 sample-slide6 sample-slide5 sample-slide3 sample-slide2 sample-slide1

Han benytter også små droner som DJI Phantom og Inspire 1, og i 2015 fikk han prisen «Best Travel Film» ved New York Drone Film Festival for sin kortfilm «Koh Yao Noi» som ble skutt i Thailand. Han har siden brukte droner i en rekke prosjekter, inkludert CNN dokumentarserien «The Wonder List».

Han har jobbet for alle de store britiske kringkastere som BBC, ITV, C4 og Sky, samt utallige uavhengige produksjonsselskaper rundt om i verden inkludert CNN, CBS, Discovery, FOX og NBC.

Philip Bloom er aktuell med en anerkjent dokumentarserie filmet for CNN, «The Wonder List», som tar seeren med over 5 kontinenter og 8 land. Serien handler om steder som i utgangspunktet har vært unike, men som er i ferd med å endres så raskt at de kan forsvinne eller bli helt ugjenkjennelige i våre barns levetid.

For skape en helt egen visuell opplevelse brukte han avanserte produksjonsteknikker som 4K, super slow motion, droner og Movi gimbal håndholdte stabilisatorer.

Hjemmeside

Mer informasjon kommer her i løpet av kort tid.


© Ann Karin MatbergSe hele programmet >