Frits van Eldik

PHOTOCAMP 2016 PRESENTERER
Foredrag: Frits van Eldik

Tid: Torsdag 17. november kl. 16:30
Pris: 0,-
Sted: Interfoto

2016-10-13-knapper-photocamp-reserver-plass

Nederlandske Frits van Eldik  har spesialisert seg på å ta actionbilder av motorsport. For van Eldik har motorsport «hele pakka»: design, fart, spenning, action, følelser, farger, idrettsutøvere og vakre kvinner. Det er viktig å ha et øye for detaljer.

© Frits van Eldik

© Frits van Eldik

© Frits van Eldik

© Frits van Eldik

© Frits van Eldik

champagne

© Frits van Eldik

Hans favorittoppdrag er å dekke et motorsportarrangement fra a til å, og nesten bli en del av teamet som jobber bak hver fører. Han har også spesialisert oss på såkalte «rigg shots» hvor han plasserer kamera utenpå bilen og fotograferer i fart.

Hjemmeside


© Ann Karin MatbergSe hele programmet >