Isabelle Hesselberg

PHOTOCAMP 2016 PRESENTERER
Foredrag: Isabelle Hesselberg

Tid: Fredag 18. november kl. 19:00
Pris: 0,-

Sted: Interfoto

2016-10-13-knapper-photocamp-reserver-plass

Isabelle Hesselberg er en av Sveriges aller fremste bryllupsfotografer og har spesialisert seg på kreative, personlige bryllup og fine art-fotografi.

web-2bridesphotography_isabelle_weddings_011web-2bridesphotography_isabelle_weddings_002 web-2bridesphotography_isabelle_weddings_006web-2bridesphotography_isabelle_weddings_038 web-2bridesphotography_isabelle_weddings_049 web-2bridesphotography_isabelle_weddings_053 web-2bridesphotography_isabelle_weddings_059 web-2bridesphotography_isabelle_weddings_072 web-2bridesphotography_isabelle_weddings_074 web-2bridesphotography_isabelle_weddings_076

Hesselberg er utdannet fotograf og retusjør. Hun  er en analog stills- og filmfotograf i en digital tidsalder. Hun har et bankende hjerte for gamle kameraer og er kjent for sine fargerike , romantiske og uttrykksfulle bilder. Hun har fotografert på location i en rekke land: blant annet Israel, Island, Italia, Norge, Storbritannia, Tyskland og Danmark.

Hesselberg startet opp 2 Brides Photography i 2009 og bryllupsbloggen Those Lovely Days i 2014, hvor hun også er bilderedaktør. Hun brenner for analog fotografering og filming i en digital verden.

Hjemmeside >
Blogg >

web-isabelle


© Ann Karin MatbergSe hele programmet >