Knut Koivisto

PHOTOCAMP 2016 PRESENTERER
Foredrag: Knut Koivisto
Tid: Fredag 18. november kl. 17:30
Pris: 0,-
Sted: Interfoto

2016-10-13-knapper-photocamp-reserver-plass

Møt den svenske portrettfotograf Knut Koivisto som snakker om hvordan X-kameraene forandret livet hans. Til hverdags bruker han sin Fujifilm X-Pro2 og X-T2, både til sine private bilder og på jobb. Det startet som en kjærlighetshistorie til et kompaktkamera, X100, og  siden har han brukt alle X-kameraer. Nå venter neste generasjon, det digitale mellomformatkameraet GFX 50s som Koivisto var en av de første i verden til å teste. Kom og lytt og bli inspirert, Knut vil også vise frem resultater av fotoshoot med GFX 50s.

© Knut Koivisto

© Knut Koivisto

© Knut Koivisto

Hjemmeside
Fujifilm X-fotografside

© Knut Koivisto


© Ann Karin MatbergSe hele programmet >