Martin Wallgren

PHOTOCAMP 2016 PRESENTERER
Foredrag: Martin Wallgren
Tid: Fredag 18. november kl. 14:00-15:00

Pris: 0,-
Sted: Interfoto

2016-10-13-knapper-photocamp-ukeplan-reserver-plass

Foredrag: Det enkla filmskapandet
Martin Wallgren är sedan en längre tid tillbaka Panasonic LUMIX-ambassadör och filmare. Numera arbetar han som resande säljare, utbildare och inspiratör för Panasonic Nordic. Men Martin har en vision om att arbeta med och lära känna alla de kameror som han håller fram. I augusti reste Martin till Hokkaido, norra Japan, på uppdrag att filma djur och landskap med en av de senaste lanserade kamerorna från LUMIX. Martin berättar om den slingriga vägen från små-skapande i vardagen till att bli ombedd att skapa film för globalt kommersiellt ändamål.

martinwallgren.com


© Ann Karin MatbergSe hele programmet >