Christoffer Krook

PHOTOCAMP 2016 PRESENTERER
Foredrag: Christoffer Krook

Tid: Tirsdag 15. november kl. 13:00
Pris: 0,-

Sted: Interfoto2016-10-13-knapper-photocamp-reserver-plass

Filmskaper og fotograf.

Christoffer Krook, f.1985 i Sundsvall, er videograf og fotograf bosatt i Oslo. Han ble uteksaminert ved Filmproduksjonslinja på NKH i 2012, og har de seneste årene jobbet freelance, spesielt rettet mot musikk- og eventbransjen.
Christoffer er Olympus-ambassadør og har jobbet sammen med flere av de store norske musikkfestivalene samt tatt bilder och filmat på oppdrag av artister så som Gabrielle, Karpe Diem, Astrid S, Anna of the North, Kurt Nilsen, Skinny Days, Izabell & artistkollektivet Nora Collective. Drømmen hans er att rese på turne och jobbe sammen med de største navnene innom musikk.

© Christoffer Krook

© Christoffer Krook

© Christoffer Krook

© Christoffer Krook

© Christoffer Krook

© Christoffer Krook

Hjemmeside

Christoffer Krook


© Ann Karin MatbergSe hele programmet >