Kristoffer Myhre workshop

PHOTOCAMP 2016 PRESENTERER
Workshop: Motefoto med blits på Location, med Kristoffer Myhre

Tid: Tirsdag 15. november kl. 16:00-19:00
Pris: 500,-

Sted: Møt opp hos Interfoto

2016-10-13-knapper-photocamp-bestill-workshop

Kristoffer Myhre inviterer til en workshop i motefotografering med blits på location. Her får dere delta på et autentisk fotoopptak i lokalene til Line of Oslo (Interfotos nabo), med ekte modeller. Kurset har som mål å gi en innføring i forskjellige stiler, teknikker og inspirere dere til å fortsette å fotografere gjennom hele den mørke vinteren!

Vi starter med en praktisk demonstrasjon med modell på flere oppsatte stasjoner. Her vil vi se på hvilket lys som er satt og hvorfor. Fra det helt enkle til mer avanserte oppsett. Videre jobber vi med modellen og lærer om poseringer og kommunikasjon med modell. Dette gir et innblikk i hvordan lys og dramaturgi samarbeider i historiene til de forskjellige bildene.

Etter demonstrasjonen er det lagt opp til at deltagerne får prøve seg frem på stasjonene gruppevis. Ta med eget kamera. Her får du lære hvordan du kan bruke lyset ved å ta bildene selv.

Det vil være assistenter til stede for å hjelpe til og svare på spørsmål om utstyr.

Vel møtt!

p3064075-kristoffer-myhre-web

Om Kristoffer Myhre
Kristoffer har utdannelse fra Norsk Fotofagskole i Trondheim. Han streber hele tiden etter å utvikle seg og jobber mye – også utenom de betalte oppdragene. Mesteparten av tiden går til motefotografering der han finner sitt kreative utløp sammen med modeller, hårstylister, sminkører og stylister.

Han er også studiomanager i Studio 34 på Grønland i Oslo, hvor han har vært i 3 år. Dette er arbeidsplassen til fotografene Marcel Lelienhof, Svein Bringsdal, Catharina Caprino, Stephen Butkus, Ole Martin Halvorsen og Kristoffer Myhre.

Hjemmeside

kristoffer_myhre-portrett-1_scaled_480


© Ann Karin MatbergSe hele programmet >