Mark Cleghorn

PHOTOCAMP 2016 PRESENTERER
Powerdemo: Mark Cleghorn – Lastolite
Pris: 0,-
Sted: Interfoto

Tid: Tirsdag 15. november kl. 12:00-13:00
Tema: Speedlight techniques to get great images every time

2016-10-13-knapper-photocamp-ukeplan-reserver-plass

Tid: Tirsdag 15. november kl. 15:00-16:00
Tema: Small Space, Big Variety studio portraiture

2016-10-13-knapper-photocamp-ukeplan-reserver-plass

Mark Cleghorn er godt kjent for fotoentusiaster over hele verden. Han har i en årrekke inspirert og trent fotografer over hele verden med sin smittende entusiasme og omfattende kunnskap.

Cleghorn har vunnet hundrevis av priser, inkludert Kodak europeiske Gold Award 17 ganger. Hans arbeid har blitt anerkjent av den fotografiske industrien som tildelt ham 4 Fellowships for enestående bilder. Siden 1992 han har påvirket fotografer over hele verden og vært tidlig ute med å plukke opp nye trender og teknikker – han var en av de første som implementerte digital fotografering.

Han tilbringer tiden med å lede fotografene i The Xperience Group og som Training Director i Europas største nettbaserte opplæringstjenesten for fotografer, The Photographer Academy. Han jobber også fremdeles som fotograf, og hans portretter henger i tusenvis av hjem.

Cleghorn er en bestselgende forfatter og har skrevet bøker om portrett og bryllupsfotografering, samt digitalfotografering og lyssetting. Han har bedømt fotografier over hele verden, og innen bryllup og portrett regnes han som en av de ledende.

markcleghorn.com


© Ann Karin MatbergSe hele programmet >