Morten Rygaard blitsseminar

PHOTOCAMP 2016 PRESENTERER
Blitsseminar med Morten Rygaard

Dato: Onsdag 16. november kl. 15:30
Pris: 0,-
Sted: Interfoto

2016-10-13-knapper-photocamp-reserver-plass

Blitsseminaret med Morten vil være på ca  en time der han viser frem Nikon blitser og hva du kan få ut av de. Hvordan du stiller dem inn og viser det på storskjerm mens bildene blir tatt. Gled deg, her er det mange tips og triks å få.

Den prisvinnende fotografen Morten Rygaard fra Danmark er alltid på jakt etter nye utfordringer. Uansett om forholdene  er en snøstorm i 40 grader minus, hengende etter et rep langs en isete fjellkam, eller portrettfotografering i uvanlige miljøer, er frihet en åpenbar egenskap i alle hans arbeider og hele verden er hans lekegrind.

Hjemmeside

Morten Rygaard


© Ann Karin MatbergSe hele programmet >