Morten Rygaard

PHOTOCAMP 2016 PRESENTERER
Foredrag: Morten Rygaard

Tid: Onsdag 16. november kl. 18:00
Pris: 0,-

Sted: Interfoto

2016-10-13-knapper-photocamp-reserver-plass

Rock ’n’ roll & celebrity photography med Morten Rygaard.

Foredraget blir delt i 2 hvor Morten først vil  fortelle og vise med bilder hvordan det er å jobbe som fotograf i musikkbransjen med noen av verdens mest kjente musikere.  Deretter vil han vise hvordan du kan ta kreative bilder med det utstyret og tilbehøret som finnes for hånden. Han lover både et overraskande og morsomt foredrag!  Forbered deg på et actionfylt fotoopptak med Morten Rygaard hvor han fryser øyeblikket mens han tar i bruk både vått og tørt.

112-the-band-diamond-drive-photo-morten-rygaard-all-copyrights

106-dancer-photo-morten-rygaard-all-copyrights

© Morten Rygaard

© Morten Rygaard  © Morten Rygaard   © Morten Rygaard

© Morten Rygaard   © Morten Rygaard

© Morten Rygaard

Den prisvinnende fotografen Morten Rygaard fra Danmark er alltid på jakt etter nye utfordringer. Uansett om forholdene  er en snøstorm i 40 grader minus, hengende etter et rep langs en isete fjellkam, eller portrettfotografering i uvanlige miljøer, er frihet en åpenbar egenskap i alle hans arbeider og hele verden er hans lekegrind.

Hjemmeside

Morten Rygaard


© Ann Karin MatbergSe hele programmet >