Roger Brendhagen

PHOTOCAMP 2016 PRESENTERER
Foredrag: Roger Brendhagen

Tid: Mandag 14. november kl. 18:00
Pris: 0,-

Sted: Interfoto2016-10-13-knapper-photocamp-reserver-plass

Naturfotograf Roger Brendhagen har lagd et nytt foredrag: Brendhagens Beste! Og premieren blir hos Interfoto 14. November kl. 18.00!

Brendhagens Beste! – Fototips & arbeidsflyt
Naturfotograf Roger Brendhagen vil vise sine beste bilder og fortelle om hvordan de ble til. Ved hjelp av kreativitet, teknikk og ikke minst: forståelse om artene han fotograferer. Der de fleste rygger vekk fra for eksempel giftslanger og kvelerslanger, går han tett på og tar makrobilder. Han vil gi deg en innføring i en spennende verden ved hjelp av objektiver. I dette foredraget vil han vise bilder fra de nordiske landene – i tillegg til Mongolia, India og Sri Lanka Roger har med sine 300 reisedøgn i året, hele verden som sin arbeidsplass. Han har hatt flere fotoutstillinger de siste årene – med motiver fra Antarktis i sør til Svalbard i nord. Roger har vært Nikon-ambassadør i snart 10 år, og holder workshop og kurs innen makro- og naturfotografering. Han holder omlag 100 foredrag i året – og regnes som en av Norges beste foredragsholdere innen fotoglede.

© Roger Brendhagen

© Roger Brendhagen

© Roger Brendhagen  © Roger Brendhagen

© Roger Brendhagen

© Roger Brendhagen

Hjemmeside

Roger Brendhagen


© Ann Karin MatbergSe hele programmet >