Eivind Røhne – portrettfotokurs

PHOTOCAMP 2017 PRESENTERER
Kurs: Eivind Røhne
Tid: Torsdag 16. november kl. 12:00-13:00 og kl. 13:30-14:30

Pris: 0,-
Sted: Interfoto

Reserver plass

Lastolite portrettfotokurs
Lys handler om mer enn bare mengde. Lys handler om kvalitet, retning og farge, og til sammen er disse tre med på å skape stemningen og uttrykket i et portrettfotografi. Bli med på et minikurs der du får lære litt om ulike typer lyssetting, og få et innblikk i hvordan Eivind Røhne tenker og jobber når han skaper bilder ut fra ideene han har i hodet.

Eivind Røhne har jobbet som fotograf siden midten av nittitallet. Han fotograferer mote, livsstil, industri og arkitektur på heltid for kommersielle kunder. Han er i tillegg offisiell ambassadør for Fujifilm og Lastolite og har holdt fotokurs og workshops siden tidlig på 2000-tallet. Eivind er også forfatteren bak inspirasjons- og læreboken «Fotoglede – slik tar du bedre bilder», og har dessuten vært å se en rekke ganger på «God Morgen Norge» på TV2 med ulike innslag om fotografering.

instagram.com/erohne