Eivind Røhne

PHOTOCAMP 2017 PRESENTERER
Foredrag: Eivind Røhne
Tid: Tirsdag 14. november kl. 15:00-16:00

Pris: 0,-
Sted: Interfoto

Reserver plass

Lastolite inspirasjonsforedrag
Lys er essensen i alle bilder. Bli med på et inspirasjonsforedrag der Eivind gir deg et innblikk i hvordan han jobber med lys, både utendørs og på location. Her viser han deg hvordan han løser ulike typer utfordringer og bildesituasjoner ved hjelp av Lastolite sine mange hjelpemidler.

Eivind Røhne har jobbet som fotograf siden midten av nittitallet. Han fotograferer mote, livsstil, industri og arkitektur på heltid for kommersielle kunder. Han er i tillegg offisiell ambassadør for Fujifilm og Lastolite og har holdt fotokurs og workshops siden tidlig på 2000-tallet. Eivind er også forfatteren bak inspirasjons- og læreboken «Fotoglede – slik tar du bedre bilder», og har dessuten vært å se en rekke ganger på «God Morgen Norge» på TV2 med ulike innslag om fotografering.

instagram.com/erohne