Göran Strand

PHOTOCAMP 2017 PRESENTERER
Foredrag: Göran Strand
Tid: Tirsdag 14. november kl. 16:00-17:30

Pris: 0,-
Sted: Interfoto

Reserver plass

Astrofotografen
Göran Strand har jobbet som profesjonell fotograf siden 2002 og holder til i Östersund, Sverige. Hans lidenskap for fotografering og astronomi har alltid vært en stor del av livet. han kommer til Photocamp for å gi et innblikk i hvordan han jobber, hvilket utstyr han bruker og hvordan han går fram når han fotograferer verdensrommet.

Flere av bildene til Strand har blitt valgt ut som NASA’s Astronomy Picture Of the Day og blitt publisert av SpaceWeather.com, National Geographic, MS NBC og flere nasjonale og internasjonale magasiner. Filmmaterialet hans har blitt brukt av Coldplay, Spitz Incorporated, Discovery Channel, MSNBC, SVT og presentert på mange nettbaserte nyhetsbyråer. I 2013 og 2016 ble han valgt til årets astrofotograf i Sverige. I november 2016 utgav den svenske posttjenesten PostNord fem av Göran Strands nordlysfotografier som frimerker.

instagram.com/astrofotografen