John Hagby

johnhagbyPHOTOCAMP 2017 PRESENTERER
Foredrag: John Hagby
Tid: Tirsdag 14. november kl. 13:00-14:00

Pris: 0,-
Sted: Interfoto

Reserver plass

En reise inn i studiofotografens verden
John Hagby tar er med på en resa in i studiofotografens tänk. Hur vet du vilken ljusformare du skall välja, Hur skall du tänka om du med ljus vill förstärka en känsla och hur förbereder du dig själv och din studio på bästa sätt inför en fotografering. John ger dig grunderna men låter dig också bli riktig ljussättningsnörd på bara 1 time.

Göteborgsbaserade fotograf John Hagby  är inte bara en duktig fotograf, han äger också förmågan att föra vidare sin kunskap och entusiasmera andra fotografer på sina utbildningar, seminarier och i sin roll som säljare av studioutrustning.

Som fotograf inspireras John mest av att fotografera människor där han briljerar med sin snygga och eleganta ljussättning.

pictpro.se

instagram.com/pictprophoto

HyperFocal: 0
HyperFocal: 0
HyperFocal: 0