Kreativ lyssetting med Arild Bergseth og Ragne Sigmond

PHOTOCAMP 2017 PRESENTERER
Daylight Hour: Kreativ lyssetting med Arild Bergseth og Ragne Sigmond
Tid: Fredag 17. november kl. 11:00-12:00

Pris: 0,-
Sted: Interfoto

2016-10-13-knapper-photocamp-reserver-plass

Daylight Hour: Kreativ lyssetting
Plukk opp noen tips og triks på dette lysseminaret med Interfotos lysmester Arild Bergseth. Arild vet nemlig mer om lys og lyssetting enn noen andre i Norge. Ja, påstanden er drøy, men vi mener det. Han har mangeårig erfaring som kurs- og foredragsholder, og har også undervist i lys og lyssetting på fotoskoler.

Arild er så heldig å ha med seg fotograf Ragne Sigmond på Photocamps siste Daylight Hour. Sigmond skal holde foredrag om lysmaling fredag 17. november kl. 17:30-19:00 og blir presentert på denne siden.

Det blir 4 forskjellige Daylight Hour-tema fordelt på tirsdag, onsdag og torsdag under Photocamp 2017. Inkludert er gratis matbit og kaffe/te.

Foto © Ragne Sigmond