Per Arnfinn Persen – kurs i printing

PHOTOCAMP 2017 PRESENTERER
Kurs i printing: Per Arnfinn Persen, Profil Data as
Tid: Lørdag 18. november kl. 14:00-15:30

Pris: 0,-
Sted: Interfoto

Reserver plass

Kurs i printing på Epson
Alle kan skrive ut bilder – hvordan stille inn driver for one-click-printing og ikke minst hvordan få bilder i maks kvalitet. persen tar for seg både MediaType, ICC-profiler og printing fra Photoshop, Epson Print Layout og Mirage:

  • Printing fra Lightroom:
    – Lightroom Develop Module til Epson Print Layout
    – Lightroom Develop Module til Mirage
    – Lightroom Print Module
  • Mirage og Epson Print Layout:
    – Drag& Drop printing

Per Arnfinn Persen er daglig leder i Profil Data AS og ekspert på fotoskrivere. Han har lang og mangfoldig erfaring med Epsons profesjonelle storformatskrivere. Det Per Arnfinn ikke vet om print, er ikke verdt å vite, så her kan man virkelig lære av en mester og gjøre printhverdagen litt enklere, morsommere og ikke minst rimeligere.

profildata.no