Daylight Hour fredag (ferdig)

PHOTOCAMP 2018 PRESENTERER
Daylight Hour med lysekspert Arild Bergseth og fotograf John Hagby
Tid: Fredag 16. november kl. 11:00-12:00

Pris: 0,-
Sted: Interfoto (se kart)

RESERVER PLASS

Plukk opp noen tips og triks på dette lysseminaret med Interfotos lysmester Arild Bergseth og gjesteforeleser John Hagby!

Fotograf John Hagby har base i Gøteborg og han er ikke bare en dyktig fotograf, han har også evnen til entusiastisk å formidle kunnskapen til andre fotografer på sine kurs, seminarer og i rollen som ambassadør for Elinchrom fotolys. Som fotograf inspireres Hagby av å fotografere mennesker og han briljerer med elegant lyssetting.

Arild vet nemlig mer om lys og lyssetting enn noen andre i Norge. Ja, påstanden er drøy, men vi mener det. Han har mangeårig erfaring som kurs- og foredragsholder, og har også undervist i lys og lyssetting på fotoskoler.