Daylight Hour torsdag (ferdig)

PHOTOCAMP 2018 PRESENTERER
Daylight Hour med lysekspert Arild Bergseth og fotograf Frøydis Geithus
Tid: Torsdag 15. november kl. 11:00-12:00

Pris: 0,-
Sted: Interfoto (se kart)

RESERVER PLASS

Plukk opp noen tips og triks på dette lysseminaret med Interfotos lysmester Arild Bergseth og gjesteforeleser Frøydis Geithus!

Nikon-ambassadør og Profoto samarbeidspartner Frøydis Geithus har jobbet som fotograf i over 20 år. Hun har spesialisert seg på bryllupsdestinasjoner, og dette har har tatt henne verden rundt til steder som Canada, Singapore, Seychellene, Island, Italia, Frankrike og mange flere. Men hun elsker også å fotografere i Norge, og de fleste av hennes prisvinnende  fotografier er tatt i hennes barndoms «bakgård» – mellom fjord og fjell i vakre Sogn og Fjordane.

Arild vet nemlig mer om lys og lyssetting enn noen andre i Norge. Ja, påstanden er drøy, men vi mener det. Han har mangeårig erfaring som kurs- og foredragsholder, og har også undervist i lys og lyssetting på fotoskoler.