Foredrag med Anne Helene Gjelstad (ferdig)

PHOTOCAMP 2018 PRESENTERER
Foredrag med Anne Helene Gjelstad: Ærlige portretter
Tid: Torsdag 15. november kl. 18:30-19:30

Pris: 0,-
Sted: Interfoto

RESERVER PLASS

Fotograf Anne Helene Gjelstads store lidenskap er å fotografere mennesker og da aller helst de vakre, ærlige portrettene. Hun søker å få frem det indre og ta bilder som betyr noe, både for dem som blir avbildet og for dem som betrakter – de bildene som er mer enn bare et bilde.

Ærligheten er en rød tråd i Anne Helene Gjelstads portretter, enten hun fotograferer gamle kvinner i Estland, konfirmanter i Bærum, strikkebøker for Gyldendal eller skaper sine prisbelønnede Fine Art portretter. Og det er nettopp de ærlige portrettene i de ulike genrene hun jobber innenfor som hun vil fortelle om på Photocamp.

Hjertelig velkommen til en inspirerende time med fokus på de ærlige portrettene!

Bildet av Anne Helene Gjelstad og Lohu Ella fra Kihnu er tatt at Mare Mätas

Om Anne Helene Gjelstad
Anne Helene Gjelstad er en prisbelønnet, internasjonalt anerkjent fotograf. Hun jobber med private kunder og for magasiner, bøker og næringsliv og med sine egne, kunstneriske fotoprosjekter.

Anne Helene mottok gull i kategori Eget Arbeid i Gullsnitt 2010, hun ble kåret til Årets Portrettfotograf i Landskonkurransen 2017, hun var på landslaget i World Photographic Cup i 2018 og hun fikk gull i portrett i Landskonkurransen 2018. Bildene hennes er bl.a. vist i Kinas nasjonale kunstmuseum i Beijing og i Parlamentet og Museet for moderne kunst i Estland.

Anne Helene Gjelstad har studio på idylliske Gjettum Gård ovenfor Sandvika i Bærum. Her holder hun også kurs og tilbyr privatundervisning i fotografering og redigering i Lightroom Classic og Photoshop.

annehelenegjelstad.com

instagram.com/annehelenegjelstad