Foredrag med Frøydis Geithus (ferdig)

PHOTOCAMP 2018 PRESENTERER
Foredrag med Frøydis Geithus
Tid: Torsdag 15. november kl. 17:00-18:00

Pris: 0,-
Sted: Interfoto

RESERVER PLASS

Slik tar du kontroll over lyset på bryllupsfotografering.

Portrett- og bryllupsfotograf Frøydis Geithus har alltid vært fascinert av lys og er verdensberømt på grunn av sin spesielle stil og måten hun jobber med lyset i bildene sine. Som verktøy bruker hun Nikons kuleste kameraer (inkludert den nye Nikon Z7), og var den første nordiske fotografen i verden som fikk teste den nye kompaktlampen Profoto B10.

Hun kommer til Photocamp for å fortelle om sin karriere som bryllupsfotograf og hvordan hun jobber med lys for å skape den spesielle stilen hun har blitt så kjent for. Geithus vil dele sine beste tips og triks om hvordan hun tenker om lys og hvorfor det rette utstyret er så viktig.

Om Frøydis Geithus
Nikon-ambassadør og Profoto samarbeidspartner Frøydis Geithus har jobbet som fotograf i over 20 år. Hun har spesialisert seg på bryllupsdestinasjoner, og dette har har tatt henne verden rundt til steder som Canada, Singapore, Seychellene, Island, Italia, Frankrike og mange flere. Men hun elsker også å fotografere i Norge, og de fleste av hennes prisvinnende  fotografier er tatt i hennes barndoms «bakgård» – mellom fjord og fjell i vakre Sogn og Fjordane.

froydisgeithus.com

instagram.com/froydisgeithusphotography

facebook.com/froydisgeithusphotography