Foredrag med Hans Kristian Krogh-Hanssen (ferdig)

PHOTOCAMP 2018 PRESENTERER
Foredrag med Hans Kristian Krogh-Hanssen
Tid: Onsdag 14. november kl. 19:00-20:00

Pris: 0,-
Sted: Interfoto (se kart)

RESERVER PLASS

Hans Kristian Krogh-Hanssen kommer til Photocamp for å holde foredrag om hvordan man kan leve av å fotografere og skrive om friluftsliv og action-sport. Du vil få høre om hvordan han får det beste ut av prosjektene sine både bildemessig og økonomisk, og hvordan han velger utstyr og rigger for krevende turer.

-Å være fotograf i friluftslivsbransjen handler om mye mer enn å ta gode bilder. Det handler selvsagt om å treffe det gode lyset og være på rett sted til rett tid, men det handler like mye planlegging og om folkene du har med deg – deres egenskaper og kvalifikasjoner. Sluttproduktet er gode bilder.

I en variert hverdag jobber han også mye med produktfoto. Han har to studioer i Hokksund hvor han bor, og tar opp mot 35.000 produktbilder i året.

-Jeg føler meg veldig privilegert, selv om jeg jobber hardt for å kunne realisere drømmene mine. Målet er å skape bilder og historier som får folk til å drømme seg bort noen sekunder. Veien dit krever at du gjør en del ting som ikke er like spennende som en skitur på Mt. Blanc eller klatretur til Store Skagastølstind. Men jobber du på riktig måte og hardt nok – så kommer du deg til disse stedene med fotoutstyret. Stemmer alt da – så får du den sitrende følelsen av bildet «sitter». Jeg tror den følelsen er motivasjon nok for de fleste fotografer. Det er det i hvert fall for meg.

Om Hans-Kristian Krogh-Hanssen
Hans Kristian Krogh-Hanssen har 15 års variert erfaring som fotograf i både media og friluftsbransjen. Han har en kundeliste som strekker seg fra kommersielle kunder som Bergans of Norway til medier som Aftenposten, Villmarksliv og Fri Flyt.

kroghfoto.no

instagram.com/kroghphoto

facebook.com/KroghPhotography