Foredrag med Ida Gran Jansen (ferdig)

PHOTOCAMP 2018 PRESENTERER
Foredrag med Ida Gran Jansen
Tid: Tirsdag 13. november kl. 15:30-16:30

Pris: 0,-
Sted: Interfoto

RESERVER PLASS

Ida Gran Jansen har, etter seieren i Hele Norge Baker, blitt en av Norges mest avholdte matbloggere. Hun tar alle bildene selv uten å ha noen formell utdanning i fotografi, og kommer til Photocamp for å snakke om sitt karrierevalg og hvordan hun jobber.

Om Ida Gran Jansen
Ida Gran Jansen ble matblogger i kjølevannet av at hun deltok i realityserien Hele Norge Baker. Hun er utdannet dyrepleier og har økonomistudier fra BI, men for en som alltid har vært veldig glad i å bake, er matbloggen en drøm som har gått i oppfyllelse. Opprinnelig startet hun opp bloggen for å inspirere andre til å bake, noe som også har resultert i flere kokebøker.

idagranjansen.com

instagram.com/idagranjansen

facebook.com/idagranjansencom