Foredrag med Julie Pike (ferdig)

PHOTOCAMP 2018 PRESENTERER
Foredrag med Julie Pike
Tid: Torsdag 15. november kl. 15:30-16:30

Pris: 0,-
Sted: Interfoto

RESERVER PLASS

Julie Pike er mest kjent for sin subtile poetiske stil med sterke fortellinger som har preget både norske og internasjonale publikasjoner. Mange av hennes bilder er en utforskning av det kvinnelige subjekt hvor grensen mellom mote og kunst blir visket ut. Med bruk av naturlig lys og nordisk natur har hun klart å skille seg ut som en særegen og sensuell stemme, og hun kommer til Photocamp for å fortelle hvordan hun tenker og jobber med mote. Julie Pikes bok Flowers shall grow vil bli å få kjøpt.

Om Julie Pike
Fotograf Julie Pike er utdannet ved Academy of Art College i San Francisco og blir ansett som en av Norges fremste motefotografer. Hun er publisert i ledende magasiner som Nylon, Oyster, Cover, Wire, med flere. Hennes arbeider har blitt vist blant annet i Oslo, Amsterdam, Paris, Miami og New York.

Hun er bosatt i Oslo, og derfra arbeider hun med store navn i den skandinaviske og internasjonale mote- og livsstilsindustrien. Kommersielle kunder inkluderer blant andre American Express, Triumph International og Universal Music. I tillegg underviser hun på Bilder Nordic School of Photography.

juliepike.no