Foredrag med Roger Brendhagen (ferdig)

PHOTOCAMP 2018 PRESENTERER
Foredrag med Roger Brendhagen
Tid: Mandag 12. november kl. 18:30-20:00

Pris: 0,-
Sted: Interfoto (se kart)

RESERVER PLASS

Naturfotograf og Nikon-ambassadør Roger Brendhagen vil gi deg en innføring i en spennende verden ved hjelp av objektiver. Roger viser bilder og forteller om sine reiser og ekspedisjoner rundt om verden. Du vil få generelle tips og praktiske råd om hvordan du kan bruke bildene dine etter de forlater arkivet ditt: utstillinger, reportasjer med mye mer!

Om Roger Brendhagen
Roger Brendhagen er født i 1968 i Oslo, men oppvokst i landlige omgivelser på Hedemarken. Bor nå i Nykroppa i Sverige, men med side 250 reisedøgn i året har han hele verden som sin arbeidsplass. Han er tilknyttet Nikon som fotograf – og er Nikon Ambassadør. Roger er medlem av Norske Naturfotografer / NN.

brendhagen.com