Foredrag med Stefan Jönsson (ferdig)

PHOTOCAMP 2018 PRESENTERER
Foredrag med Stefan Jönsson
Tid: Fredag 16. november kl. 17:00-18:00

Pris: 0,-
Sted: Interfoto

RESERVER PLASS

Fotograf Stefan Jönsson kommer til Photocamp og skal prate om produktfotografi i foredraget sitt, hans spesialfelt. Han tar for seg arbeidsflyten, og hvordan han fra start til ferdiggjøringen tenker kamera, lysformingsverktøy, hvordan han jobber med Lumix mot Capture One, hvilke valg han tar angående lyssetting, fotografering og redigering.

 

Om Stefan Jönsson
Fotograf Stefan Jönsson er Panasonic-ambassadør og produktspesialist for Elinchrom og Tethertools. På få år har hans kreativitet og naturlige håndtering av lys, refleksjon og farge vunnet ham et bredt utvalg av anerkjente kunder – store svenske merkevarer og flere har valgt å legge sine produkter i hans dyktige hender.

stefanfoto.portfoliobox.net