Foredrag med Tine Poppe (ferdig)

PHOTOCAMP 2018 PRESENTERER
Foredrag med Tine Poppe
Tid: Fredag 16. november kl. 18:30-19:30

Pris: 0,-
Sted: Interfoto

RESERVER PLASS

Fotograf Tine Poppe jobber med egne prosjekter ved siden av kommersiell fotografering. Prosjektene har ofte humanistiske temaer som for eksempel flyktningekrisen, rasisme og klimapolitikk. Mange av disse prosjektene har vunnet internasjonale priser og er blitt publisert og vist i store deler av verden. Poppe kommer til Photocamp og skal bl. a. fortelle om prosjektene Broken Earth og Deflowered.

Om Tine Poppe
Tine Poppe jobber med kommersiell fotografering, dokumentarfoto og fotokunst. I løpet av det siste tiåret har hun jobbet som freelancefotograf og gjort oppdrag for forlag, reklame- og designbyråer og magasiner. Hun er særlig opptatt av temaene sosial bevissthet, mennesker og natur, og er Olympus-ambassadør i Norge. Hun er representert av det internasjonale byrået instituteartist.com.

 

tinepoppe.no