Grunnkurs i printing (ferdig)

PHOTOCAMP 2018 PRESENTERER
Grunnkurs i printing med printekspert Christopher Næss, Profil Data
Tid: Mandag 12. november kl. 12:00-14:00

Pris: 0,-
Sted: Interfoto (se kart)

RESERVER PLASS

På dette grunnkurset i print lærer du å få ut bildene dine i riktige farger på en Epson fotoskriver.

Fokus er å gjøre printingen enklere med gratisprogrammet Epson Print Layout. Det blir opplæring i installering av printerdriver, samt utskrift fra Adobe Lightroom og PhotoShop (Elements) via Epson Print Layout. Næss tar for seg det grunnleggende om fotopapir og hvordan et bilde oppfører seg på ulike papirer. Han skal også innom skjermkalibrering, fargerom og ICC-profiler.

Om Christopher Næss
Næss har jobbet i ulike deler av fotobransjen i over ti år. Han begynte å jobbe i en fotolab ved siden av studiene, og senere med salg av fototekniske løsninger til det profesjonelle markedet for Interfoto. Christopher har jobbet spesielt med print, studiolys og kamerasystemer som ekspertfelt.

profildata.no