Masterclass med Martin Wallgren (ferdig)

PHOTOCAMP 2018 PRESENTERER
Masterclass med Martin Wallgren
Tid: Onsdag 14. november kl. 15:00-17:00

Pris: 0,-
Sted: Interfoto

RESERVER PLASS

Filmskaping på Panasonic GH5 og GH5s med Martin Wallgren. Wallgren har lenge vært LUMIX-ambassadør og filmfotograf, og han er også produktspesialist for Panasonic. Martin skal fortelle og vise hvordan man raskt kan lære seg et filmspråk og klippe sammen stemningsfulle kortfilmer. Martin kommer under workshopen til å gå gjennom de forskjellige stadiene i filmskapingen, fra valg av kamera og optikk til å enkelt skape en story, hela veien til color grading og arbeidsflyten for redigering av film.

Om Martin Wallgren
Martin Wallgren er landskapsfotograf og filmskaper basert i Dingle på den svenske vestkysten. Han er spesielt kjent for timelapse- og nattfotografering liker å være ut på kalde vinterkvelder for å fange stjernenes konstellasjoner. Han er et teknisk «gear head» som elsker også å fortelle historier med kameraet sitt.

martinwallgren.com