Minikurs med Eivind Røhne (ferdig)

PHOTOCAMP 2018 PRESENTERER
Minikurs i Fujifilm og Capture One workflow med Eivind Røhne
Tid: Torsdag 15. november kl. 14:30-15:10

Pris: 0,-
Sted: Interfoto

RESERVER PLASS

Vil du lære hvordan du får maksimal kvalitet ut av Fujifilm sine råfiler? Vel, i løpet av intense 40 minutter får du se hvordan fotograf Eivind Røhne jobber med bilder fra Fujifilm X- og GFX-serien med kameraer i programmet Capture One, et program som lar deg hente maksimal kvalitet ut av råfilene dine. Eivind kommer til å vise hele sin arbeidsflyt, både tethering (fotografering direkte inn i datamaskinen) og vanlig import/kopiering fra minnekort, i tillegg til hvordan han velger ut og fremkaller Fujifilm sine råfiler med Capture One.

Om Eivind Røhne
Eivind Røhne har jobbet som fotograf i en årrekke med portrett, mote, livsstil, industri og arkitektur for kommersielle kunder. Han er offisiell ambassadør for Fujifilm og har holdt fotokurs og workshops i snart 15 år.

Røhne har også skrevet inspirasjons- og læreboken «Fotoglede – slik tar du bedre bilder», og har dessuten vært å se en rekke ganger på TV2 sitt program «God Morgen Norge» med ulike innslag om fotografering.

fujifilm-x.com/global/photographers/eivind-rohne