Workshop med John Hagby (ferdig)

PHOTOCAMP 2018 PRESENTERER
Workshop med John Hagby
Tid: Fredag 16. november kl. 12:30-14:30

Pris: 0,-
Sted: Interfoto

RESERVER PLASS

I løpet av de siste 3 årene har John tatt førsteplass i portrett og fine art i Photography SM. Det gjør John til en av Sveriges ledende portrettfotografer, og hva er nøkkelen? «Know your gears and keep it simple».

I løpet av workshopen vil Hagby fortelle oss om forskjellige teknikker og om utstyret han bruker. Vi vil også få se eksempler på hvordan man får spektakulære bilder med enkle midler når man har valgt riktig utstyr. Han vil ha en teoretisk del og deretter fotografere modell i studio. Workshopen foregår i samarbeid med Elinchrom og Olympus.

johnhagby

Om John Hagby
Fotograf John Hagby har base i Gøteborg og han er ikke bare en dyktig fotograf, han har også evnen til entusiastisk å formidle kunnskapen til andre fotografer på sine kurs, seminarer og i rollen som ambassadør for Elinchrom fotolys.

Som fotograf inspireres Hagby av å fotografere mennesker og han briljerer med elegant lyssetting.

pictpro.se

instagram.com/pictprophoto