Workshop med Svein Bringsdal (ferdig)

PHOTOCAMP 2018 PRESENTERER
Workshop med Svein Bringsdal
Tid: Torsdag 15. november kl. 12:30-14:30

Pris: 0,-
Sted: Interfoto

RESERVER PLASS

Fotograf og Profoto-representant Svein Bringsdal holder en inspirasjonsworkshop under Photocamp. Her kan du selv få teste Profoto-utstyr under kyndig veiledning av Svein. Han vil spesielt legge vekt på Profotos nye kompaktlampe i OCF systemet, B10, men har også med seg både A1, B1x og D2 samt en masse lysformingsverktøy.

Om Svein Bringsdal
Fotograf Svein Bringsdal har en allsidig karriere som fotograf og kunstner med utstillinger og oppdrag både i Norge og internasjonalt. Han har jobbet mye med mote, reklame og ikke minst kunstbilder. I tillegg er han etterspurt som kurs- og workshop-holder i inn- og utland.

sveinbringsdal.com