Foredrag med Chasing Borders

PHOTOCAMP 2018 PRESENTERER
Foredrag med Chasing Borders
Tid: Lørdag 17. november kl. 16:30-17:30

Pris: 0,-
Sted: Interfoto

RESERVER PLASS

Duoen Peter Solnør og Christian Mørck Røde utgjør Chasing Borders. Sommeren 2016 kontaktet de Interfoto med en stor drøm: å kjøre motorsykkel fra Alaska til Argentina og dokumentere reisen med bilder og videoer underveis.

De forlot jobbene sine, venner og familie på jakten etter livets store eventyr. De klarte så vidt å fullføre – to ødelagte motorsykler, fem operasjoner og 12 måneder senere. Til tross for tilbakeslagene ønsket de ikke å stoppe. September 2017 la de ut på enda en tur – å krysse Afrika og Europas kontinenter fra Cape Town til Nordkapp.

De elsker å møte nye mennesker og oppleve andre kulturer, langt unna de vanlige reisemålene. Motorsyklene ga de muligheten til å gjøre akkurat det. De kjørte 90 000 kilometer, ble strandet i ørkener, besteg vulkaner, ble kjent med verdenskjente rockestjerner og kjørte side om side med giraffer og zebraer på øde savanner.

Nå kan vi endelig oppleve Chasing Borders her på Photocamp og høre historier fra deres motorsykkeleventyr.

chasingborders.com