Foredrag med Floris Smeets

PHOTOCAMP 2018 PRESENTERER
Foredrag med Floris Smeets
Tid: Lørdag 17. november kl. 15:00-16:00

Pris: 0,-
Sted: Interfoto

RESERVER PLASS

Sony a9 og den nordiske vinteren. Floris Smeets er naturfotograf og flyttet i 2010 fra Nederland til Norge for å forfølge drømmene sine. Hans foredrag handler om å fotografere med Sony a9 i ekstrem kulde. Med sine bilder prøver han å fange den naturlige skjønnheten på en måte som ikke bare fanger et øyeblikk, men forteller en historie. Artene han fokuserer på, er ofte ikke de enkleste å fotografere.

Om Floris Smeets
Floris Smeets har fotografering og guiding fulltidsyrke og lidenskap. Han bruker norsk natur som sin lekeplass, hvor han hovedsakelig fokuserer på dyreliv og landskap. Han respekterer naturen og synes det er av stor betydning at bilder tas i naturlige situasjoner uten å forstyrre dyrelivet eller forandre naturen.

Smeets’ arbeid har blitt omtalt i flere magasiner, aviser og utstillinger. Hans kunnskap om naturen, hans tålmodighet og utholdenhet er nøkkelen til hans suksess. Ved siden av fotograferingen, holder Smeets workshops, fototurer og -kurs i natur- og dyrelivsfotografering.

florissmeets.com

ynn.no

instagram.com/floris_smeets