Foredrag med Stian Klo

PHOTOCAMP 2018 PRESENTERER
Foredrag med Stian Klo
Tid: Fredag 16. november kl. 15:00-16:00

Pris: 0,-
Sted: Interfoto

RESERVER PLASS

I samarbeid med Nikon kommer fotograf Stian Klo til Photocamp for å fortelle om hans mange kalde eventyr i arktiske strøk. Han skal også vise en splitter ny serie med bilder som er fotografert med Nikon Z7.

Om Stian Klo
Stian Klo er en prisvinnende natur- og landskapsfotograf fra Harstad. Hans bilder har blitt lisensiert til internasjonale annonsekampanjer og produktlanseringer for noen av verdens største selskaper som Apple, Lonely Planet, Instagram, Nike, BBC, Hurtigruten, Statoil, Statkraft og Carl Zeiss. Hans arbeid har blitt publisert i magasiner som National Geographic og Lonely Planet Traveler Magazine.

Klos hovedfokus er å fange den ville, dramatiske og vakre naturen i de polare delene av verden. Sammen med Arild Heitmann i Discover North organiserer de turer og workshops, sprer kunnskap om Nord-Norge og Arktis generelt for fotoentusiaster og profesjonelle fotografer.

stianklo.com

lofotentours.com