Møt skaperne bak Når jeg faller

PHOTOCAMP 2018 PRESENTERER
Foredrag: Møt skaperne bak Når jeg faller
Tid: Lørdag 17. november (klokkeslett annonseres senere)

Pris: 0,-
Sted: Interfoto (se kart

Fotograf Ivar Taim og produsent Magnus Kristiansen kommer for å fortelle om Når jeg faller som er en helaftens spillefilm. Den handler om Joachim, en mann i slutten av tyveårene. Han kjemper sin livs kamp mot rusmisbruk, og må plutselig må ta over omsorgen for et lite barn.

Filmen har fått strålende kritikker, og det filmatiske universet og bildene trekkes fram i spesielt positive ordelag. Fotograf Ivar Taim kommer til Photocamp sammen med produsent Magnus Kristiansen. De skal vise klipp og fortelle om hvilke visuelle virkemidler de brukte, blant annet med utstyr levert av Interfoto.

facebook.com/asifallmovie