Foredrag med Agnete Brun

PHOTOCAMP 2019 PRESENTERER
Foredrag med Agnete Brun
Tid: Fredag 15. november kl. 19:00-20:00
Pris: 0,-
Sted: Interfoto
Begrenset antall plasser

Reserver plass >

Agnete Brun, født i 1968, regnes som en av Norges mest anerkjente fotojournalist/portrettfotograf. Hun startet som frilansjournalist i 1989 og fikk fast ansettelse i Dagbladet Magasinet i 1999. I dag jobber hun som frilansfotograf for Magasiner, plateselskaper, forlag og film.

Agnete drømte om å bli ballettdanser, men ble fotograf som sin far og bror. Hun er kjent for sine konseptuelle portretter som er preget av fargerik lekenhet og eventyrlighet. Noe av det viktigste for Agnete er å møte mennesker i forskjellige livssituasjoner, hun elsker å få innblikk i deres hverdag og liv, komme tett på, le og gråte sammen, få folk til å syntes et er gøy å bli fotografert. Agnete var den første kvinnen som mottok den norske fotografprisen i 2001.

Agnete er en leken og sprudlende person som kommer til Photocamp med engasjement, glede og spontanitet. I tillegg til å vise frem mange fotografier, kommer hun til å fortelle om hvordan hun går frem når hun tar sine personlige fotografier til et oppdrag. Kom og bli inspirert av en av Norges beste portrettører!

agnetebrun.no