Foredrag med Mikkel Fykse Engelschiøn

PHOTOCAMP 2019 PRESENTERER
Foredrag med Mikkel Fykse Engelschiøn
Tid: Fredag 15. november kl. 17:30-18:30
Pris: 0,-
Sted: Interfoto
Begrenset antall plasser

Reserver plass >

Å jobbe med film har hatt en enorm boom de siste årene! Muligheten til å lage bra filmer blir tilgjengelig for flere og mange finner en ny lidenskap i å uttrykke seg med bevegelige bilder. Mikkel Fykse Engelschiøn er en kompetent filmskaper med lang erfaring. Mikkel vil gi deg flere tips om hva som virkelig er viktig når du lager video med et systemkamera.

På foredraget skal han blant annet snakke om oppdraget med å lage en reklamevideo for lanseringen av Fujifilm X-T3 & GFX100. Han skal fortelle om hvordan han selv sammen med Daniel Tengs og Serkan Günes jobbet med alt fra planlegging og manus til valg av utstyr og redigering.