Tech Talk med Erik Faarlund: Stor eller liten bildebrikke

PHOTOCAMP 2019 PRESENTERER
Tech Talk med Erik Faarlund: Stor eller liten bildebrikke
Tid: Fredag 15. november kl. 13:00-14:00
Pris: 0,-
Sted: Interfoto
Begrenset antall plasser

Reserver plass >

Dagens tema er «Stor eller liten bildebrikke – fordeler og ulemper», der vi har invitert naturfotografene Kai Jensen som i dag bruker kameraer med ganske liten bildebrikke, og Roger Brendhagen som bruker et fullformatsystem til å snakke om dette. Her er det muligheter for høy temperatur og engasjerte innspill og utspill.

Tech talk er en uformell samtale om et teknisk tema. Det gjør deg ikke til en bedre fotograf, men det hjelper deg å forstå teknikken og mulighetene i dagens fotoutstyr. Du trenger ikke være nerd for verken å forstå samtalene eller ha utbytte av dem, men litt teknisk nysgjerrighet er bra. Det blir muligheter til å stille spørsmål og komme med innspill, så vi håper på frisk debatt etter samtalen.

Samtalene blir ledet av Erik Faarlund, redaktør på Foto.no, som hver dag har med seg en eller flere gjester. Det hele blir strømmet live, og er en del av Foto.nos podkast, Fotopodden, så her er det bare å putte inn ørepluggene og late som at du jobber hvis du ikke har anledning til å være til stede.