Foredrag med Emma Svensson

PHOTOCAMP 2019 PRESENTERER
Foredrag med Emma Svensson
Tid: Torsdag 14. november kl. 19:00-20:00
Pris: 0,-
Sted: Interfoto
Begrenset antall plasser

Reserver plass >

Emma Svensson er en prisbelønnet fotograf som har flere års erfaring med å holde kurs og workshops i fotografering. Som 20-åring grunnla hun Rockfoto som nå er Sveriges største fotobyrå for konsertbilder. I dag har Rockfoto rundt 100 fotografer som er tilknyttet de største avisene og plateselskapene i Sverige.

De siste årene har Emma brukt mesteparten av tiden på motefotografering. Hun startet produksjonsselskapet Studio Emma Svensson i 2014 og gjør fotojobber for de fleste av de største moteselskapene i Sverige. Hun startet også Fotoresor 2013 hvor hun holder workshops og fototurer over hele verden.

Emma er også lidenskapelig opptatt av natur og klatring. 2017 bestemte Emma seg for å starte prosjektet 49 Peaks der hun skulle bestige de høyeste fjellene i Europa i løpet av ett år som første svenske. Emma elsket det og har nå startet et nytt prosjekt, American Peaks, hvor hun skal bestige det høyeste fjellet i alle land i Amerika. Selvfølgelig er kameraet hennes følgesvenn på turene.

 

studioemmasvensson.se