Foredrag med Magnus Wennman

PHOTOCAMP 2019 PRESENTERER
Foredrag med Magnus Wennman
Tid: Torsdag 14. november kl. 16:00-17:00
Pris: 0,-
Sted: Interfoto
Begrenset antall plasser

Reserver plass >

Magnus Wennman har reist verden rundt som pressefotograf. Han har jobbet i mer enn 80 land og dekket alt fra valget i USA til flyktningkrisen i Afrika, Midtøsten og Europa. Nå kommer han til Photocamp for å dele mange av sine gripende opplevelser, bilder og historier.

Magnus Wennman ble født i Sverige i 1979 og har jobbet som fotojournalist siden han var 17 år gammel. Da han startet sin karriere i en svensk lokalavis, DalaDemokraten. Han har blitt tildelt mer enn 70 priser inkludert seks World Press Photo Award, alle i forskjellige kategorier. Han ble kåret til årets journalist hos Røde Kors i 2017.

Han har hatt en rekke utstillinger. Den siste, Where The Children Sleep, har blitt vist i 17 land. Han har også stilt ut i Capitol-bygningen i Washington DC og i FNs bygning i New York. I 2018 ble han kåret til Newspaper Photographer of the Year av POYI og hadde sitt første forsidebilde i National Geographic Magazine.

Han er nå i ferd med å få et omdømme som filmskaper i tillegg. Kortfilmen hans Fatima’s Drawings, som følger et nå trygt flyktningbarns refleksjoner om flukten gjennom barnets tegninger, vant Best Digital Storytelling Award på Visa D’or i Perpignan i 2016.