Foredrag med Mark Trustrup

PHOTOCAMP 2019 PRESENTERER
Foredrag med Mark Trustrup
Tid: Torsdag 14. november kl. 17:30-18:30
Pris: 0,-
Sted: Interfoto
Begrenset antall plasser

Reserver plass >

Mark Trustrup startet som bryllupsfotograf da han bare var 16 år gammel. I en alder av 18 år i 2008 startet han sitt første selskap, Trustrup-Photo. I 2010 ble Mark akseptert som den første dansken i ISPWP (The International Society of Professional Wedding Photographers), en organisasjon som anerkjenner de beste bryllupsfotografene i verden. Som 24-åring ble han Nikon-ambassadør. I løpet av de siste 14 årene har Marks karriere vokst fra å fotografere bryllup til i dag å jobbe med reklame, videoproduksjon og high-end bryllup.

Mark synes at det i disse dager er viktig å ha flere ben å stå på. I løpet av de siste fire årene har han bygd opp et stort kontorfellesskap med studioer, kontorer og utleieutstyr i København. Mark Trustrup sysselsetter nå 8 ansatte i selskapets Trustrup Visual, Trust Rental & Trust House. Han vil vise eksempler fra sin rivende karriere og snakke om sin måte å jobbe på.

marktrustrup.com