Foredrag med Martin Wallgren

PHOTOCAMP 2019 PRESENTERER
Foredrag med Martin Wallgren
Tid: Torsdag 14. november kl. 14:30-15:30
Pris: 0,-
Sted: Interfoto
Begrenset antall plasser

Reserver plass >

Martin Wallgren er landskapsfotograf og filmskaper basert i Dingle på den svenske vestkysten. I tillegg til produktspesialist for Lumix i Norden, er Martin Wallgren også en erfaren still- og filmfotograf. På foredraget vil Martin snakke generelt om Lumix S-systemet, både fra et stillbilde- og et videoperspektiv. Du vil få se eksempler på arbeidsflyt for profesjonell videoproduksjon og spillefilm med den nye Lumix S1H i synergi med betydelig tyngre produksjonskameraer.

Martin har også erfaring med gradering i ACES (Academy Color Encoding System) for HDR- og SDR-produksjon og vil forklare hvorfor S1H skiller seg ut i både stillbildemarkedet og videomarkedet. Han er et teknisk «gear head» som elsker også å fortelle historier med kameraet sitt.

martinwallgren.com