Tech Talk med Erik Faarlund: De nye fatningene

PHOTOCAMP 2019 PRESENTERER
Tech Talk med Erik Faarlund: De nye fatningene
Tid: Torsdag 14. november kl. 13:00-14:00
Pris: 0,-
Sted: Interfoto
Begrenset antall plasser

Reserver plass >

Dagens tema er «De nye fatningene». Vi ser på mulighetene de nye fatningene fra de ulike produsentene gir, hvilke fordeler det er med store fatninger og kort registeravstand, og hva dette har å si for nye objektiver. Gjester er representanter fra de ulike kameraprodusentene.

Tech talk er en uformell samtale om et teknisk tema. Det gjør deg ikke til en bedre fotograf, men det hjelper deg å forstå teknikken og mulighetene i dagens fotoutstyr. Du trenger ikke være nerd for verken å forstå samtalene eller ha utbytte av dem, men litt teknisk nysgjerrighet er bra. Det blir muligheter til å stille spørsmål og komme med innspill, så vi håper på frisk debatt etter samtalen.

Samtalene blir ledet av Erik Faarlund, redaktør på Foto.no, som hver dag har med seg en eller flere gjester. Det hele blir strømmet live, og er en del av Foto.nos podkast, Fotopodden, så her er det bare å putte inn ørepluggene og late som at du jobber hvis du ikke har anledning til å være til stede.