Foredrag med Dag Knudsen

PHOTOCAMP 2019 PRESENTERER
Foredrag med Dag Knudsen
Tid: Onsdag 13. november kl. 16:00-17:00
Pris: 0,-
Sted: Interfoto
Begrenset antall plasser

Reserver plass >

Dag Knudsen kommer til Photocamp for å fortelle om hvordan han arbeider med sine fotoprosjekter.

Som kunstner er Knudsen mest kjent for sine symmetriske dyreportretter. I Oslo er Knudsen representert av Galleri Ramfjord og er representert av Takaoka-Art i Tokyo. Siden 2010 har hans prosjekter vært vist og publisert i bl.a København, Paris, London, Milano, Tokyo, Seoul, Buenos Aires, Bogotá, Miami, San Fransisco og New York.

Han startet sin karriere som fotograf i begynnelsen av dette århundret etter å ha studert i Danmark og assistert fotografer som Alberto Serejo og Marco Grob. Som fotograf har han spesialisert seg på mennesker og jobber i sjangrene portrett, mote, reklame og kunstfotografi. Han har jobbet med magasiner, kampanjer og andre prosjekter i en rekke land.

dag-knudsen.com