Foredrag med John Hagby: fotografering på location

PHOTOCAMP 2019 PRESENTERER
Foredrag med John Hagby: Fotografering på location
Tid: Onsdag 13. november kl. 14:30-15:30
Pris: 0,-
Sted: Interfoto
Begrenset antall plasser

Reserver plass >

 

John Hagby deler sine tanker og erfaringer om fotografering med et blits på location. Å fotografere utenfor studioet med en blits er ikke det samme som å jobbe med en blits i studio. Det er ting å huske på som ofte ikke er viktig i det hele tatt når du jobber i et studio. Med John Hagby sine tips og triks vil du være godt rustet til å mestre de utfordrende situasjonene som kan oppstå når du fotograferer med et blits på location. Hvordan få lyset til å se naturlig ut og samtidig løfte bildet slik at det føles gjennomarbeidet allerede i kameraet. 

Fotograf John Hagby har base i Gøteborg og han er ikke bare en dyktig fotograf, han har også evnen til entusiastisk å formidle kunnskapen til andre fotografer på sine kurs, seminarer og i rollen som ambassadør for Elinchrom fotolys. Som fotograf inspireres Hagby av å fotografere mennesker og han briljerer med elegant lyssetting. I løpet av de siste 3 årene har John Hagby tatt førsteplass i portrett og fine art i Photography SM. Det gjør John til en av Sveriges ledende portrettfotografer, og hva er nøkkelen? «Know your gears and keep it simple».

pictpro.se

instagram.com/pictprophoto