Foredrag med Jon Klasbu

PHOTOCAMP 2019 PRESENTERER
Foredrag med Jon Klasbu
Tid: Onsdag 13. november kl. 17:30-18:30
Pris: 0,-
Sted: Interfoto
Begrenset antall plasser

Reserver plass >

Her får du møte fotograf, videograf og grafisk designer Jon Klasbu. Klasbu har jobbet som kommersiell fotograf siden 90-tallet, samt som grafisk designer, og har i over 20 år drevet et mindre reklamebyrå i Vestfold. Film er en videreutvikling av Klasbu sine tjenester, og her får du høre om hvordan det er å «stå på flere ben» i fotoverden.

Klasbu har utviklet sitt eget utrykk som er kontrastfylt og ofte både rått og hardt. Særlig tydelig er dette uttrykket i hans fotografier av kropp og muskler, men han bruker dette uttrykket også i kommersielle oppdrag. Han kommer også til å snakke om det å bli fanget i egen stil og utfrordringer dette gir.

Klasbu bruker i dag Sony-utstyr etter en full konvertering 2019. Han er samarbeidspartner med Zhiuyn og jobber med både Profoto og andre leverandører av videolys.

Klasbu har holdt en rekke foredrag og workshops, både for amatørfotografer og for det profesjonelle markedet. Han er basert i Vestfold, men jobber over hele landet, og også utenfor Norges grense

klasbu.no