Foredrag med Martina Wärenfeldt

PHOTOCAMP 2019 PRESENTERER
Foredrag med Martina Wärenfeldt
Tid: Onsdag 13. november kl. 19:00-20:00
Pris: 0,-
Sted: Interfoto
Begrenset antall plasser

Reserver plass >

«Tenk stort på lite budsjett», sier Martina Wärenfeldt. Hennes foredrag handler om  å eksperimentere med Fine Art-portretter, noe som fint kan gjøres med få midler og litt kreativitet, men som allikevel kan bli en kommersiell suksess selv i et begrenset marked.

Martina Wärenfeldt er portrettfotograf som tar bilder av familier, bryllup, barn og firmaportretter. I et marked som er overfylt med fotografer bestemte hun seg for å gjøre noe spesielt og eksklusivt for å skille seg ut. Det var slik hun begynte å utvikle Fine Art-portrettene sine. Plutselig har portrettene fått lengre levetid og aktualitet, og Martina ler hele veien til banken.

Hun vil snakke om hvordan hun går fra inspirasjon til utførelse, hvordan hun lager Fine Art-portretter det uten et stort budsjett og uten å bruke 10 timer på å redigere bildene samtidig som det faktisk selger til kundene.

Du vil forhåpentligvis få mye inspirasjon, men også nyttige tips og triks du kan bruke i din egen fotografering.