Foredrag med John Hagby: firmaportretter

PHOTOCAMP 2019 PRESENTERER
Foredrag med John Hagby: Firmaportretter
Tid: Tirsdag 12. november kl. 14:30-15:30
Pris: 0,-
Sted: Interfoto
Begrenset antall plasser

Reserver plass >

 

Når det gjelder å fotografere folk som ikke er vant til å være foran kameraet, må man selv være sikker og trygg som fotograf for å få fram personligheten til den som portretteres i løpet av en presset tidsplan. John Hagby vil ta deg gjennom sine tips og triks for hvordan arbeidsflyten hans ser ut både før, under og etter at oppgaven er fullført på stedet. John byr på all erfaring han har med å få firmaportrettene til å bli personlige, men samtidig ha en tidseffektiv fotoshoot.

Fotograf John Hagby har base i Gøteborg og han er ikke bare en dyktig fotograf, han har også evnen til entusiastisk å formidle kunnskapen til andre fotografer på sine kurs, seminarer og i rollen som ambassadør for Elinchrom fotolys. Som fotograf inspireres Hagby av å fotografere mennesker og han briljerer med elegant lyssetting. I løpet av de siste 3 årene har John Hagby tatt førsteplass i portrett og fine art i Photography SM. Det gjør John til en av Sveriges ledende portrettfotografer, og hva er nøkkelen? «Know your gears and keep it simple».

pictpro.se

instagram.com/pictprophoto