Tech Talk med Erik Faarlund: Originaloptikk og tredjepartsoptikk

PHOTOCAMP 2019 PRESENTERER
Tech Talk med Erik Faarlund: Originaloptikk og tredjepartsoptikk
Tid: Tirsdag 12. november kl. 13:00-14:00
Pris: 0,-
Sted: Interfoto
Begrenset antall plasser

Reserver plass >

I dag tar vi for oss forskjellene mellom originaloptikk og tredjepartsoptikk. Er det ene bedre enn det andre, og i så fall hvorfor. Vi får med oss noen som vet mer om dette enn de fleste, og tar en prat, der det også blir mulig å komme med spørsmål og innspill.

Tech talk er en uformell samtale om et teknisk tema. Det gjør deg ikke til en bedre fotograf, men det hjelper deg å forstå teknikken og mulighetene i dagens fotoutstyr. Du trenger ikke være nerd for verken å forstå samtalene eller ha utbytte av dem, men litt teknisk nysgjerrighet er bra.

Samtalene blir ledet av Erik Faarlund, redaktør på Foto.no, som hver dag har med seg en eller flere gjester. Det hele blir strømmet live, og er en del av Foto.nos podkast, Fotopodden, så her er det bare å putte inn ørepluggene og late som at du jobber hvis du ikke har anledning til å være til stede.